fbpx

FULL-MAJICE

FULL-MAJICE

Dobrodošli na našu onlajn prodavnicu majica

IZDVAJAMO IZ PONUDE:

Majice su sastavni deo svakodnevnog oblačenja za svakoga od nas.Dobrodošli u internet prodavnicu majica FULL MAJICE. U našoj ponudi možete pronaći najrazličitije modele muških, ženskih i dečijih majica. Moderan dizajn, visoki kvalitet štampe i povoljne cene su samo neki od razloga zbog kojih bi ste trebali da pogledate našu ponudu i odlučite se za kupovinu naših kvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi su razvrstani u više različitih kategorija, pa tako u našoj ponudi možete pronaći različite fudbalske, NBA,  NFL, auto-moto, majice za ljubitelje piva, dečije majice,majice sa natpisima, kao i mnoge druge koje su standardni deo naše ponude. Takođe, ovo je jedinstvena prilika da obradujete nekog i učinite ga srećnim, tako što će te izabrati majicu iz naše bogate ponude. Uživajte u kupovini.

Naša internet prodavnica je apsolutno prilagođena korisnicima. Uputstvo za brzo i lako poručivanje majica možete pronaći OVDE, a našu celokupnu ponudu možete pogledati OVDE. Našu partnersku prodavnicu možete videti OVDE.Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili sugestije budite slobodni da nas kontaktirate putem naše kontakt stranice. Prijatnu kupovinu i uživanje u našoj ponudi želi vam naš celokupni tim.

Sve poručene proizvode šaljemo kurirskom službom na vašu adresu 2 do 5 radnih dana od momenta porudžbine. Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda osim ukoliko to na stranici poručenog proizvoda nije drugačije naznačeno.

Pored prodaje bavimo se i uslužnom štampom na majicama. Ukoliko želite dodatne informacije o realizacije ove usluge budite slobodni da nas kontaktirate.

Korpa
Facebook