fbpx

KAKO PORUČITI MAJICU?

Na ovoj stranici možete pronaći sve neophodne informacije u vezi sa poručivanjem proizvoda iz naše internet prodavnice.

Bilo koji od naših proizvoda možete poručiti pritiskom na dugme “DODAJ U KORPU” samo ukoliko ste prethodno odabrali sve tražene opcije za proizvod koji želite da poručite. Nakon što ste dodali želejeni proizvod možete, nastaviti dalju kupovinu ili završiti kupovinu tako što ćete završiti proces poručivanja. Proces poručivanja proizvoda završavate tako što na stranici “VAŠA KORPA” proverite poručene proizvode i odaberete opciju plaćanja. Nakon toga unesite sve tražene lične podatke i završite proces pritiskom na polje “Naručite”. Nakon toga na vašu mejl adresu dobićete potvrdu o poručivanju proizvoda iz naše internet prodavnice.

Od momenta vašeg poručivanja, našem timu je obično potrebno da vašu porudžbinu realizuje u narednih 48 sati, i nakon toga na vašu adresu dobićete obaveštenje da je vaša porudžbina realizovana i informaciju kada možete da očekujete poručeni proizvod na vašoj adresi. Prosečno vreme za koje možete da očekujete poručeni proizvod na vašoj adresi je 2-4 radna dana.

Sve poručene proizvode šaljemo na naznačenu adresu kurirskom službom i prilikom preuzimanja paketa kurir će vam naplatiti poručene proizvode i troškove dostave kurirske službe, osim ukoliko to nije drugačije naznačeno. Ukoliko primetite da je paket oštećen ili posumnjate da se u paketu ne nalazi predmet koji ste poručiji, predporučujemo da odbijete prijem paketa i odmah nas obavestite o tome.

U slučaju bilo kakvog dodatnog zahteva ili dodatnih pitanja naš tim vam stoji na raspolaganju. Kontaktirajte nas putem naše “KONTAKT” stranice i mi ćemo odgovoriti na vaš zahtev u najkraćem mogućem roku.

Vaš FULL – MAJICE tim.

Korpa
Facebook