fbpx

PROIZVODI

MAJICE VISOKOG KVALITETA

Svi proizvodi iz našeg asortimana sačinjeni su od pamuka i sve aplikacije na njima su odštampane digitalnom tehnologijom uz korišćenje najkvalitetnijih materijala.. U našoj ponudi možete pronaći auto-moto, fudbalske, NBA,NFL i NHL majice. Takođe vam nudimo i majice sa natpisima, za ljubitelje piva i mnoge druge. Ukoliko imate  sopstvenu originalnu ideju za majicu , slobodno nas kontatirajte i mi ćemo napraviti baš takvu majicu za vas.

IDEALAN POKLON

Takođe, u našoj ponudi možete pronaći idealan poklon za nekog koga želite iskreno da obradujete i iznenadite. Sve što treba da uradite je da pronađete željeni proizvod iz naše bogate ponude i popunite porudžbenicu. Nakon toga sve ostalo je naša briga a mi vam ujedno i garantujemo da ćete našom uslugom i kvalitetom proizvoda sigurno biti zadovoljni.

FULL – MAJICE je internet prodavnica apsolutno prilagođena korisnicima. Uputstvo za brzo i lako poručivanje majica možete pronaći OVDE, a našu celokupnu ponudu možete pogledati OVDE. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili sugestije budite slobodni da nas kontaktirate putem naše kontakt stranice. Prijatnu kupovinu i uživanje u našoj ponudi želi vam naš celokupni tim.

PREGLED PROIZVODA

U nastavku ove stranice predstavljeni su vam svi naši proizvodi razvrstani u različite kategorije. Jednostavnik klikom na kategoriju proizvoda bićete preusmereni na stranicu sa proizvodima iz odabrane kategorije na kojoj ćete moći i da poručite željeni proizvod. Molimo vas da obratite pažnju na vodič za veličine majica kako bi ste bili sigurni da ste poručili odgovarajuću veličinu majice. Kupljene majice uvek perite mašinski na 40C i nemojte peglom nikada prelaziti direktno preko odštampane aplikacije. Takođe, prilikom pranja koristite minimum deterdženta iostalih hemijskih sredstava jer na taj način čuvamo našu okolinu.

Sve proizvode šaljemo kurirskom službom u roku od 2-do 5 radnih dana od momenta poručivanja. Proizvode šaljemo na adresu koju kupac naznači prilikom poručivanja, a plaćanje proizvoda se vrši pouzećem i to kuriru kurirske službe koja će vam dostaviti proizvod. Za sva dodatna pitanja i sugestije nas slobodno kontaktirajte.

Korpa
Facebook