fbpx

Majica Brawl stars – Bela

1.590 RSD

+ Free Shipping

Majica Brawl Stars – Bela je sačinjena od najkvalitenijeg stoprocentnog pamuka i veoma je prijatna za nošenje. Usrećite vaše dete sa likom iz njegove omiljene igrice na majici i učinite svakodnevno igranje sa drugarima mnogo zanimljivijim.

SVE NAŠE MAJICE SU PREPOZNATLJIVE PO NAJVIŠEM KVALITETU

Sve majice u ponudi su od najkvalitetnijeg pamuka i vrhunskog su kvaliteta tako da ih možete nositi po ceo dan, a služice vas godinama. Aplikacije na majicama su štampane digitalnim printom i zbog toga su izuzetno precizne i jasne, a krajnje jednostavne za održavanje.

UVEĆAJTE TABELU OVDE

Ponudu majica sa bojama drugih fudbalskih klubova možete pogledati OVDE.

 

Šifra proizvoda: fm-101-1-1-1-1-1 Kategorija: Oznake: , ,

Majica Brawl Stars –  bela je sačinjena od najkvalitenijeg stoprocentnog pamuka i veoma je prijatna za nošenje. Usrećite vaše dete sa likom iz njegove omiljene igrice na majici i učinite svakodnevno igranje sa drugarima mnogo zanimljivijim.

Ako imate ideju, mi ćemo je realizovati. Ako vam fali ideja pogledajte naše ostale predloge.

Na raspolaganju imamo ženske, muške i dečije modele majica u svim veličinama. Pogledajte vodič za veličine pre poručivanja.

Majica Brawl Stars – Bela uvek se pere mašinskim putem i to pri temperaturi od 40C.
Majicu pre pranju uvek izvrnite na naličje i prilikom peglanja nikada nemojte prelaziti peglom direktno preko aplikacije.

 

Našu celokupnu ponudu pogledajte OVDE, a u slučaju da imate bilo kakva pitanja ili sugestije možete nas kontatirati OVDE.

Težina 0,2 kg
Veličina

04, 06, 08, 10, 12, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Model

Muški, Ženski, Dečiji

Korpa
Facebook